FIBA 3x3 Europe Cup

Datum Evenement: 7-7-2017 - 9-7-2017 Exporteer Evenement naar Outlook

FIBA 3x3 Europe Cup

Deze zomer gaat van 7 t/m 9 juli de EK 3x3 Baskbetall georganiseerd worden op het Museumplein in Amsterdam. Voor velen misschien nog een onbekende sport, maar daar gaat door deze evenementen verandering in komen. In het spel spelen twee teams van drie spelers op een half basketbalveld tegen elkaar. De sport is sinds 2010 door de FIBA een erkende discipline binnen de basketbalsport. Hoe goed is Nederland dan in deze sport? Heel goed! Zowel de mannen als de vrouwen staan momenteel eerste op de wereldranglijst en maken dus zeker kans op prijzen deze zomer in Amsterdam!  

Help jij mee dit evenement tot een succes te leiden waardoor deze sport dit jaar misschien wel wordt benoemd tot een officiële olympische sport? Of wil je gewoon de sfeer van de EK Atletiek op het Museumplein nogmaals beleven? Meld je dan aan als EventMaker bij de EK 3x3 Basketball!
 
Word jij EventMaker tijdens de EK 3x3 Basketball? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door. 
 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tenminste van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 7 juli 2017 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor een goede informatievoorziening;
  • Alle EventMakers ontvangen een certificaat na afloop van het evenement;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Amsterdam. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de EK 3x3 Basketball worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Het team

Het team logistieke zaken is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom het evenement. Dit zijn onmisbare functie om het evenement een succes te maken!

De functies

Side-Events

Bij deze functie help je mee bij de basketballclinics die gegeven worden op de oefenveldjes buiten naast het stadion.

Gevraagde beschikbaarheid van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli.

Transport (vol)

Chauffeurs rijden atleten en officials tussen Museumplein en het hotel waar de atleten verblijven rond. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Gevraagde beschikbaarheid 6 t/m 10 juli, hele dagen.

Hospitality (vol)

Je bent werkzaam in de VIP Lounge, atleten lounge of voor de pers. Je dient hier als gastheer of gastvrouw en bent eerste aanspreekpunt voor de VIP gasten, de atleten en/of pers.

Gevraagde beschikbaarheid van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli.

Ticketing

Je bent werkzaam bij de ingang van het stadion of staat gepositioneerd op één van de opgangen van het stadion. Je controleert hier op toegangskaartjes en heet mensen vriendelijk welkom.

Gevraagde beschikbaarheid van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli.

Logistieke Ondersteuning (vol)

Je ondersteunt de catering, helpt mee met het team wat de entertainment van het evenement regelt of bent werkzaam in het productieoffice. Dit het centrale punt voor de organisatie.

Gevraagde beschikbaarheid van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli.

Jouw talent

Heb jij oog voor logistieke zaken en heb jij de spierballen om materialen te sjouwen? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Het team

Vanuit het communicatie & media team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de EK 3x3 Basketball en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

De functies

Medewerker Communicatie

Het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement; het up-to-date houden van online kanalen zoals website, een app, social media, et cetera. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen. Ook kan je binnen deze functie als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen, welke uiteindelijk met de buitenwereld gedeeld kunnen worden.

Gevraagde beschikbaarheid van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek, sociale media of filmacademie en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x