TRIAMSTERDAM

Datum Evenement: 17-6-2017 Exporteer Evenement naar Outlook

TRIAMSTERDAM

De Triathlonsport wordt groter en groter, zeker in Nederland. Deze groei zorgt ervoor dat onze hoofdstad niet kan achterblijven en een grote, internationaal georiënteerde triathlon huisvest: TRIAMSTERDAM! Om dit evenement tot een succes te maken, hebben SportVibes en Amsterdam Sport Events de handen ineengeslagen. Het parcours van TRIAMSTERDAM is zo samengesteld dat het de schoonheid van de stad en de natuur rondom Amsterdam naar voren brengt.  
Wil jij meewerken aan de organisatie van dit unieke triathlonevenement in Amsterdam en misschien wel als voorproefje voor het WK Triathlon later dit jaar in Rotterdam? Word dan EventMaker bij de TRIAMSTERDAM 2017! 


Word jij EventMaker tijdens TRIAMSTERDAM? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door. 

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tenminste zaterdag 17 juni beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 17 juni 2017 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor een goede informatievoorziening;
  • Alle EventMakers ontvangen een certificaat na afloop van het evenement;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Amsterdam. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de TRIAMSTERDAM worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. De shifttijden verschillen per functie, deze lopen van 06:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. Een shifts zal in totaal ongeveer vier tot zeven uur duren. 

Finish Area (vol)

Je begeleidt de deelnemers in de finisharea. Hierbij zorg je ervoor dat de doorstroming van de deelnemers goed loopt en er geen opstoppingen ontstaan. Bij finish ontvangt ook iedere deelnemers een medaille. Daarnaast help je elke deelnemer een uniek ‘VIP-gevoel’ te krijgen. Je zorgt hier onder andere voor door het eten en drinken na de finish te verzorgen.

Tassen inname/ uitgifte

Tijdens de triathlon kunnen deelnemers hun tas afgeven bij een stand die door jou en jouw team bemand wordt. Zij geven voorafgaand aan de wedstrijd hun tas hier af en halen deze na afloop van de wedstrijd hier weer op.

Registratiebalie (vol)

Bij de registratiebalie melden alle deelnemers zich voorgaand aan de race. Hier registreren zij zich en komen ze hun race kit ophalen. Jouw taak is om iedereen gastvrij te ontvangen en te informeren. Ook help je bij het verwerken van last-minute wijzigingen.

Verzorgingspost

Op en langs het parcours staan meerdere verzorgingsposten waar eten en/of drinken wordt uitgedeeld aan de deelnemers. Het is jouw taak om de atleten hun eten en drinken aan te geven en ervoor te zorgen dat er genoeg voorraad is. Daarnaast is dit de positie om alle deelnemers aan te moedigen.

Wisselzone/ bike check in/ check out

Als medewerker in de wisselzone zorg je ervoor dat de wissel van onderdeel vlekkeloos verloopt. De deelnemers wisselen hier bijvoorbeeld van hun zwemoutfit naar hun racefiets. Ook help je de jury bij het checken van de materialen. Dichter bij de atleten kom je niet!

Evenementenregelaar

Je bent het gezicht voor de bezoekers, wijst mensen de weg en houdt overzicht op publieksstromen. Je kunt ingezet worden op verschillende locaties langs het gehele parcours. Evenementenregelaars worden ingezet om ervoor te zorgen dat het evenement goed verloopt, zodat de dag voor zowel de deelnemers, bezoekers als alle omstanders vlekkeloos verloopt. Als evenementenregelaar dien je zowel service te verlenen, als toezicht te houden op de orde en veiligheid van het evenement. Ook hier maak je de wedstrijd van dichtbij mee en sta je op een ideale positie om alle deelnemers aan te moedigen.

Penalty box (vol)

Je werkt als gastheer/gastvrouw in de penalty box. Hierin verblijven de deelnemers op het moment dat zij een straf hebben gekregen. In deze ruimte zitten zij deze straf uit, jij dient in deze ruimte toezicht te houden opdat alles vlekkeloos verloopt.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x