DELA Beach Open

Datum Evenement: 3-1-2018 - 7-1-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

DELA Beach Open

Van 3 tot en met 7 januari vindt het eerste sportevenement van 2018 plaats: de DELA Beach Open. De Beach Open is een van de belangrijkste beachvolleybal competities na de WK en de Olympische Spelen. Denk je nu: doen er zo vlak na de jaarwisseling wel deelnemers aan mee? Ja zeker! Want deze DELA Beach Open is een evenement met 4 sterren. Een 4 sterren evenement is voor de deelnemers heel belangrijk, aangezien zij hier veel punten kunnen behalen die meetellen in de kwalificatie voor het WK.

Wil jij de DELA Beach Open van afgelopen juni in Den Haag herbeleven? Wil jij alvast een voorproefje krijgen voor het EK Beach Volleyball dat in de zomer van 2018 in Nederland georganiseerd gaat worden? Of wil jij gewoon een beetje zomer midden in de winter beleven? Meld je dan nu aan als EventMaker voor de DELA Beach Open!

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tenminste woensdag 3 t/m zaterdag 6 januari minimaal 2 shifts beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 3 januari 2018 minimaal 16 jaar oud (met uitzondering van een aantal functies, waarvoor je minimaal 10 jaar oud moet zijn);
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een Kick-Off voor alle EventMakers;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Den Haag. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de DELA Beach Open worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

 

Court Crew

Het Court Crew zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden in goede banen worden geleid. Je word binnen het Court Crew worden ingezet om de ballen te rollen/rapen, en zand te harken of het bijhouden van de score op het scoreboard.  Let op! Deze functie is fysiek zwaar waardoor het gewenst is dat je in goede conditie bent. 

Gevraagde beschikbaarheid: 3 t/m 7 januari

Side Events

In het DELA Beachhuis is de plek waar sporters en fans samen komen, foto's worden gemaakt en kinderen een onvergetelijke ervaring hebben. Er zullen allemaal verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals spelletjes met hypermoderne VR-Brillen, springkussens, handtekeningen sessies met (inter)nationale Beach volleyballers en meer! Je helpt bij het begeleiden van de activteiten en zorgt dat alles in het Dela Beachuis onder controle is.

Hospitality (vol)

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw mee bij de VIP lounge. Je zal onder andere de gasten welkom heten, de gastenlijst checken en polsbandjes uitdelen.

Gevraagde beschikbaarheid: 4 t/m 7 januari

 

Hotel informatiebalie (vol)

Als medewerker achter de informatiedesks in de hotels waar de beachvolleybal atleten verblijven, ben je het eerste aanspreekpunt voor atleten en mensen van de organisatie.

Gevraagde beschikbaarheid: 1 t/m 8 januari

 

Vrijwilligers Services/ Crew Café (vol)

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersinformatie-balie in het Crew Café en bent aanspreekpunt voor EventMakers. Je bent bereid om bij te springen bij de crew catering en het café netjes te houden. Je kan ook als vrijwilligersfotograaf aan de slag gaan. Hiervoor is enige ervaring als fotograaf verplicht.

Gevraagde beschikbaarheid: 2 t/m 7 januari

 

Ticketing (vol)

Als medewerker bij ticketing beman je de ticketing, info en accreditatiebalie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

Gevraagde beschikbaarheid: 3 t/m 7 januari

 

Verwijzer/scanner

Als verwijzer/scanner controleer je de tickets van de bezoekers en sta je het publiek vriendelijk te woord bij de stadionopgangen.

Gevraagde beschikbaarheid: 3 t/m 7 januari

 

Chauffeur (vol)

Chauffeurs rijden atleten en officials tussen de Sportcampus en het hotel rond. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Gevraagde beschikbaarheid: 1 t/m 8 januari

 

Runner Perscentrum (vol)

Als runner perscentrum dien je als schakel tussen de perstribune en het perscentrum. Als runner voorzie je de mensen op beide locaties van de informatie die ze op dat moment nodig hebben.

Gevraagde beschikbaarheid: 4 t/m 7 januari

 

Persfotograaf (vol)

De persfotograaf legt het evenement vast op beelden en levert deze aan zowel team communicatie als de pers. Hiervoor is het verplicht dat je enige ervaring als fotograaf hebt en een eigen fototoestel in bezit hebt.

Gevraagde beschikbaarheid: 3 t/m 7 januari

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x