WK Inline- & Freestyleskaten

Datum Evenement: 1-7-2018 - 8-7-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

WK Inline- & Freestyleskaten

In 2018 staat een uniek evenement op de kalender van EventMakers, namelijk de gecombineerd WK Inline- en Freestyleskaten 2018. Voor het eerst in de historie zullen de Wereldkampioenschappen Inline Speed Skaten en de Wereldkampioenschappen Inline Freestyle skaten samen komen en laten samen de diversiteit van de rollende sporten zien. Nederland kijkt ernaar uit om in 2018 het epicentrum van het rolschaatsen te worden door de Combi World Skate te organiseren. Deze Wereldkampioenschappen worden gecentreerd rond twee locaties in de provincie Gelderland. Heerde wordt het speelveld van de baanonderdelen (1-3 juli) en Arnhem organiseert de wegonderdelen (5-8 juli) en Freestyle-onderdelen (5-7 juli).

Ben jij een echte skategek of benieuwd om eens een andere sport van dichtbij en het hoogste niveau mee te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je dan aan als EventMaker voor het WK Inline- en Freestyleskaten in Arnhem en Heerde!

Ga jij er samen met ons voor zorgen dat alles op rolletjes zal lopen tijdens het evenement? Lees dan de onderstaande informatie goed door en meld je aan als EventMaker!

 

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tussen 1 t/m 8 juli tenminste 4 shifts beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 1 juli 2018 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt gave kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het WK;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een kick-off waarbij alle EventMakers elkaar ontmoeten en de laatste informatie wordt gedeeld voorafgaand aan het evenement;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Arnhem en Heerde. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Roller Speed World Skate Championships en de Inline Freestyle World Skate Championships worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

Let op: Als je aangeeft op 1, 2 en 3 juli beschikbaar te zijn, houdt dit automatisch in dat je in Heerde wordt ingedeeld. Als je 4, 5, 6, 7 of 8 juli wordt ingedeeld houdt dit automatisch in dat je in Arnhem ingedeeld wordt. Bepaalde functies zijn alleen in Arnhem nodig, dit wordt hier bij de functieomschrijvingen aangegeven.  

Het team

Het team hospitality heet alle betrokkenen van het evenement rondom het evenement welkom. Jullie zijn het gezicht van het evenement en zorgen dat de bezoekers, partners en deelnemers een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst krijgen.

Functies

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw mee bij de VIP lounge of in een van de officiële evenement hotels. In de VIP lounge zal je onder andere de gasten welkom heten, de gastenlijst checken en polsbandjes uitdelen. In de hotels ben je het eerste aanspreekpunt voor de atleten en overige betrokkenen van het evenement.

Jouw talent

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het hospitality team!

Gevraagde beschikbaarheid: 1 t/m 8 juli, 4 juli verplicht.

Het team

Binnen het team vrijwilligers services krijg je alles mee van de achterkant van het evenement. We zorgen er samen voor dat de randvoorwaarden voor een fantastisch evenement, een hechte groep vrijwilligers en een gastvrij gevoel voor gasten en deelnemers worden geschept. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt voor alle EventMakers.

Functies

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn. Ook ben je bereid om bij te springen bij de crew catering en het crew café netjes te houden.

Jouw talent

Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Ben je een teamplayer die sociaal, geduldig, servicegericht, en flexibel is? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 1 t/m 8 juli.

Het team

Team wedstrijdzaken zorgt ervoor dat alles rondom de wedstrijden op rolletjes verloopt. Dit team schept alle randvoorwaarden voor de deelnemers en zorgt voor de beste omstandigheden om in te presteren.

Functies

Je bent verantwoordelijk voor alle operationele processen op de venues. Je kan ingezet worden bij het secretariaat, als chaperonne bij de doping controles, begeleider bij de teamtenten of de ceremoniën tussen de wedstrijden door.

Jouw talent

Ben jij gek van skaten en wil jij in contact komen met de beste skaters ter wereld? Ben je iemand die communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 4 juli t/m 8 juli. Alleen de functie anti doping chaperonne begint al op 1 juli.

Het team

Het team media & communicatie zorgt voor goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij het WK Inline- en Freestyle Skaten en vanuit dit team worden er goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

Functies

Vanuit dit team kan je aan de slag gaan binnen de redactie. Houd jij van het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement, het schrijven van dagkranten, het vertalen van stukken en/of het up-to-date houden van online kanalen zoals de website, een app, social media, et cetera? Dan is een dergelijke functie zeker iets voor jou. Ook kan je binnen dit team als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen. Wil jij toch dichterbij de pers en media werken? Dan kan je de internationale of de lokale organisatie ondersteunen bij het begeleiden van de pers in het perscentrum, het gereedmaken van de persruimte en het bieden van ondersteuning aan tv-ploegen en in tv-wagens.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 1 t/m 8 juli.

Het team

Het Side-Events team is ervoor verantwoordelijk dat het WK Inline- en Freestyle Skating meer wordt dan een skateevenement, dit unieke skateevenement is namelijk veel meer dan een evenement an sich. Juist alle side-events bieden bezoekers de kans om zelf ook actief te zijn en nevenactiviteiten vergroten de beleving van het evenement.

Functies

Je helpt mee bij diverse side-events waaronder het G-skaten (inline skaten voor gehandicapten op 2 juli), het Urban Sports Festival (4-8 juli) en de recreatieve marathon (8 juli). Het doel van het organiseren van side-events is om bekendheid voor het evenement te creëren, maar nog veel belangrijker: om de breedtesport van het inline en freestyle skaten te vergroten. 

Jouw talent

Kun jij kinderen enthousiasmeren? Vind je het leuk om een beleving te creëren voor toeschouwers en zelf ook actief de handen uit de mouwen te steken? Ben je geduldig, enthousiast, vrolijk en in goede conditie? Kom dan dit team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 2 en 4 t/m 8 juli.

Het team

Evenementenregelaars dienen zowel service te verlenen, als toezicht te houden op de orde en veiligheid van het evenement.

Functies

Op of langs het parcours zorg je dat de oversteek over het parcours veilig verloopt. Je bent het gezicht voor de bezoekers, wijst mensen de weg, controleert op accreditatiekaarten en houdt overzicht op publieksstromen. Hiervoor dien je een onlinecursus te volgen, zodat je weggebruikers goed kan instrueren. Ook hier maak je de wedstrijd van dichtbij mee en sta je op een ideale positie om alle deelnemers aan te moedigen.

Jouw talent

Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, stressbestendig en vriendelijk? Kom dan dit team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: Tenminste 8 juli beschikbaar, overige dagen word je op andere functies ingedeeld.

Het team

Het team Publieke Services is het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Dit kan bij de ingang van het evenement waar je bij de informatiebalie zit of tickets scant of als verwijzer op de venue waar je het publiek vriendelijk te woord staat.

Functies

Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Jouw talent

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Ben je servicegericht en vriendelijk en heb je een hands-on mentaliteit? Dan pas jij perfect in dit team!

Gevraagde beschikbaarheid: 1 juli t/m 8 juli.

Het team

Met het team transport ben je verantwoordelijk voor het vervoer van personen en goederen rondom het WK Inline- en Freestyle Skaten.

Functies

Chauffeurs rijden atleten en officials tussen Schiphol, de venue in Heerde, de venue in Arnhem en de officiële evenement hotels rond. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Jouw talent

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse en Nederlandse taal en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten en hen te ontlasten op het gebied van vervoer. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom ons team dan versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 30 juni t/m 9 juli.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x