The Dutch Masters

Datum Evenement: 6-10-2017 - 8-10-2017 Exporteer Evenement naar Outlook

The Dutch Masters

Vanwege het overweldigend succes zijn er voldoende aanmeldingen voor The Dutch Masters. Mocht je op de reservelijst willen worden geplaatst, stuur dan even een mailtje naar team@eventmakers.nl. 
Voor the Dutch Masters zijn we nog hard op zoek naar caddies. Caddies voor de pro's moeten van dinsdag 3 t/m zondag 8 oktober beschikbaar zijn. Caddies van amateurs moeten beschikbaar zijn van vrijdag 6 t/m zaterdag 7 oktober. Je kunt je aanmelden als caddie voor the Dutch Masters door te mailen naar rosalie@tigsports.nl


Na drie jaar keert The Dutch Masters terug in Nederland.  Van 6 tot en met 8 oktober 2017 wordt op The Dutch in Spijk The Dutch Masters voor de tiende keer in Nederland gespeeld. Op deze European Senior Tour spelen beroemde golflegendes van vijftig jaar en ouder. Bijvoorbeeld de voormalige Ryder Cup-captains Ian Woosnam, Colin Montgomerie, Sam Torrance en Mark James en wereldtoppers als Miguel Angel Jiménez, José Maria Olazábal and Paul McGinley. 

Voor deze editie zal The Dutch Masters een bijzondere spelvorm zal hebben. Op vrijdag en zaterdag wordt er in Pro-Am vorm gespeeld, waarbij 54 pro’s in teamverband zullen spelen met een amateur. In de laatste ronde op zondag zullen de pro’s ‘solo’ de baan op gaan.

Wil jij meewerken aan de tiende editie van The European Senior Tour op The Dutch? Lees de onderstaande informatie daarom goed door en word EventMaker bij The Dutch Masters 2017!

Wat vragen we van jou?

 

  • We vragen alle EventMakers tenminste twee evenementdagen (6 t/m 8 oktober) beschikbaar te zijn;

  • EventMakers zijn op 5 oktober 2017 minimaal 16 jaar oud;

  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;

  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;

  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

 

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt kleding in de stijl van het evenement;

  • Je krijgt goed te eten en te drinken;

  • We zorgen voor goede informatievoorziening;

  • Alle EventMakers ontvangen een certificaat na afloop van het evenement;

  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Spijk. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

 

Tijdens The Dutch Masters worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daar bijbehorende beschikbaarheid.

Marshall
Als Marshall ben jij verantwoordelijk dat de wedstrijd goed verloopt door toezicht te houden op het publiek. Je zorgt ervoor dat het publiek stil is op de juiste momenten van de wedstrijd en ze geen gevaar lopen tijdens het spel. Enige golfkennis is hier voor een vereiste. 

Gevraagde beschikbaarheid van 6 t/m 8 oktober.

Recorder (Carryboards, Leaderboard, Flight)
Als recorder hou jij je onder anderen bezig met het registreren van de scores en het bemannen van vaste en lopende scoreborden in de baan. Er zijn verschillende soorten recorders (carryboard, leaderboard, flight) die de scores bijhouden op verschillende posities. Voor deze functie is golfkennis een vereiste.

Gevraagde beschikbaarheid van 6 t/m 8 oktober.

Chauffeur
Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van personen en goederen tussen verschillende locaties voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het evenement. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.
Caddies kunnen zich aanmelden via rosalie@tigsports.nl.

Gevraagde beschikbaarheid van 2 t/m 9 oktober.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x