WK (Para) Handboogschieten

Datum Evenement: 3-6-2019 - 16-6-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

WK (Para) Handboogschieten

In 2019 is Nederland twee weken lang het centrum van de handboogsport. Tussen 3 juni en 16 juni vinden midden in het historische centrum van de stad ’s-Hertogenbosch de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats. Van 3 juni tot 9 juni is het eerst de beurt aan de para atleten, een week later (10 juni-16 juni) komen de valide sporters in actie. De twee wereldkampioenschappen vormen samen het grootste sportevenement dat in 2019 in Nederland wordt georganiseerd.

De finales van beide wereldkampioenschappen worden gehouden op de Parade in ’s-Hertogenbosch, het kloppend hart van de stad, gelegen vlak onder de beroemde Sint-Janskathedraal. Op het plein komt een compleet stadion met schietbaan waar de beste schutters ter wereld het tegen elkaar opnemen. Met Sjef van den Berg, Steve Wijler en Mike Schloesser zijn er verschillende Nederlandse kanshebbers voor een medaille. Voor de recurve schutters zijn de wereldkampioenschappen in Nederland bovendien het belangrijkste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Wil je meewerken op het grootste sportevenement van 2019 en helpen om van de wereldkampioenschappen (para) handboogschieten een succes te maken?

In het najaar start de werving van vrijwilligers. Het is nu wel al mogelijk om een EventMakers profiel aan te maken, waarbij je kunt aangeven geïnteresseerd te zijn om als EventMaker aan de slag te gaan tijdens de WK Handboogschieten. Voor de werving start, brengen we je als eerste op de hoogte.

Meer informatie over de functies, voorwaarden en andere zaken worden bij de start van de werving bekend gemaakt. Heb je nu al vragen over dit evenement? Stuur dan een mail naar team@eventmakers.nl.

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x