Nationale Sportweek Deventer

Datum Evenement: 15-9-2018 - 21-9-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

Nationale Sportweek Deventer

2018 is een bijzonder jaar voor Deventer. De stad bestaat 1250 jaar en Sportbedrijf Deventer en de sportlocatie De Scheg vieren hun 25 jarig bestaan. Daarom is Deventer door NOC*NSF aangewezen als één van de vijf host city van de Nationele Sportweek. Van 15 t/m 20 september 2018 wordt Sportpark Keizerslanden omgetoverd tot een festivalterrein met een centraal podium en volop sport- en beweegactiviteiten. Ben jij één van de 200 EventMakers in Deventer?

Ga jij samen met ons er een echt sportfestijn van maken? Meld je dan aan als EventMaker voor de Nationale Sportweek Deventer!

Ben jij één van de 200 EventMakers? Lees dan de onderstaande informatie goed door en meld je aan als EventMaker!

 

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tussen 15 en 20 september tenminste 2 shifts beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 15 september 2018 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt gave kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens de Nationale Sportweek Deventer;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Deventer. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Nationale Sportweek Deventer worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

  

Het team

Het team hospitality heet alle betrokkenen bij het evenement welkom. Jullie zijn het gezicht van het evenement en zorgen dat de bezoekers, partners en deelnemers een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst krijgen.

Functies

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw mee op het Sportpark Keizerslanden. Daarnaast kan je ingezet worden als informatievraagbaak of tijdens de Groenste Obstacle run bij de kleding inname en uitgifte.

Jouw talent

Vind je het leuk om in contact te staan met verschillende doelgroepen en om gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het hospitality team!

Gevraagde beschikbaarheid: 15 t/m 20 september.

Het team

Binnen het team vrijwilligers services krijg je alles mee van de achterkant van het evenement. We zorgen er samen voor dat de randvoorwaarden voor een fantastisch evenement, een hechte groep vrijwilligers en een gastvrij gevoel voor gasten en deelnemers worden geschept. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt voor alle EventMakers.

Functies

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Jouw talent

Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Ben je een teamplayer die sociaal, geduldig, servicegericht, en flexibel is? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 15 t/m 20 september.

Het team

Het team Logistiek is een kleine hechte groep die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. Jij bent inzetbaar voor alle logistieke zaken rondom het evenement.

Functies

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, het op- en afbouwen van het evenemententerrein en het ondersteunen van ICT gerelateerde taken.

Jouw talent

Heb jij oog voor logistieke zaken en heb jij de spierballen om materialen te sjouwen? Heb jij een hands-on mentaliteit en heb jij een goede conditie? Ben je daarnaast flexibel ingesteld? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Gevraagde beschikbaarheid: 15 t/m 20 september.

Het team

Het team communicatie en promotie zorgt voor goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de Nationale Sportweek Deventer. Vanuit dit team worden er ook goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

Functies

Vanuit dit team kan je aan de slag gaan binnen de redactie. Houd jij van het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement, het schrijven van dagkranten, en/of het up-to-date houden van online kanalen zoals de website, een app, social media, et cetera? Dan is een dergelijke functie zeker iets voor jou. Ook kan je binnen dit team als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 15 t/m 20 september.

Het team

Het sport team zorgt ervoor dat alle deelnemers aan de Nationale Sportweek Deventer op een enthousiaste manier in beweging komen en daarbij de verenigingen ondersteunen.

Functies

Je ondersteunt de verenigingen die clinics geven aan de deelnemers door middel van begeleiding van sportonderdelen en kan ingezet worden als extra coach.  

Jouw talent

Vind jij het leuk kom sportief bezig te zijn of ben je zeer betrokken bij sport en heb jij goede communicatie vaardigheden gericht op samenwerking? Heb je daarnaast ervaring met coachen, begeleiden van sporters en gewent om voor verschillende groepen te staan met een hands on mentaliteit? Dan ben jij een teamplayer voor dit team!

Gevraagde beschikbaarheid: 15 t/m 20 september

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x