DELA Beach Open

Datum Evenement: 2-1-2019 - 6-1-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

DELA Beach Open

Van 2 tot en met 6 januari wordt alweer het derde DELA Beach Open in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag georganiseerd en EventMakers mag na twee succesvolle edities ook voor deze World Tour weer het vrijwilligersmanagement verzorgen. De Beach Open is een van de belangrijkste beachvolleybal competities na de WK en de Olympische Spelen. Denk je nu: doen er zo vlak na de jaarwisseling wel deelnemers aan mee? Ja zeker! Want deze DELA Beach Open is een evenement met 4 sterren.

Wil jij het DELA Beach Open van afgelopen januari of het EK Beachvolleyball van afgelopen zomer herbeleven? Of wil jij gewoon een beetje zomer midden in de winter beleven? Meld je dan nu aan als EventMaker voor de DELA Beach Open!

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tenminste tussen woensdag 2 t/m zondag 6 januari minimaal 2 shifts beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 2 januari 2019 minimaal 16 jaar oud (met uitzondering van de Court Crew functie, waarvoor je minimaal 10 jaar oud moet zijn);
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een Kick-Off voor alle EventMakers;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Den Haag. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de DELA Beach Open worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbijbehorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt. 

De Court Crew zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden in goede banen worden geleid. Je kunt binnen het Court Crew team worden ingezet om de ballen te rollen/rapen, zand te harken of het bijhouden van de score op het scoreboard. Let op! Deze functie is fysiek zwaar waardoor het gewenst is dat je in goede conditie bent. 

Gevraagde beschikbaarheid: 2 t/m 6 januari

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Gevraagde beschikbaarheid: 2 t/m 6 januari

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Hospitality worden ingezet tussen 2 en 6 janauri.

Vanuit het media en communicatieteam wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij het evenement. Je bent bezig met het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement en het up-to-date houden van onlinekanalen zoals de website, app en social media. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen. Ook kan je binnen deze functie als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen. Het media en communicatieteam schept daarnaast goede voorzieningen en randvoorwaarden voor de pers en media die op het evenement afkomen. Binnen team media begeleid je de pers in het perscentrum , help je mee aan het gereedmaken van de persruimte en biedt je ondersteuning aan mediagroepen.

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of sociale media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Media & Communicatie worden ingezet tussen 2 en 6 januari.

Met het team transport ben je verantwoordelijk voor het vervoer van de FIVB (internationale federatie) tussen het vliegveld, de venue en het hotel.

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse en Nederlandse taal en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten en hen te ontlasten op het gebied van vervoer. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Transport worden ingezet tussen 30 december 2018 en 7 januari 2019. Het is een vereiste dat je minimaal drie jaar in het bezit van je rijbewijs bent.

Binnen het team ticketing en verwijzer kan je worden ingezet bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer of ticketscanner. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Ticketing&Verwijzer worden ingezet tussen 2 en 6 januari.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x