UNIQLO Wheelchair Doubles Masters

Datum Evenement: 14-11-2018 - 18-11-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

UNIQLO Wheelchair Doubles Masters

De beste rolstoeldubbelspelers komen van 14 tot en met 18 november 2018 in actie tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters. Dit prestigieuze internationale toernooi vindt plaats in Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel (Gelderland). Tijdens het toernooi strijden acht herendubbels, zes damesdubbels en vier quadduo’s om de wereldtitel. 

Zonder vrijwilligers geen evenement. Help jij mee om de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters waar te maken en onze Nederlandse toppers naar de Wereldtitel te juichen? Meld je dan nu aan als EventMaker!

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tenminste tussen woensdag 14 en zondag 18 november minimaal 2 dagen beschikbaar bent (waarvan bij voorkeur één doordeweekse dag);
  • EventMakers zijn op 14 november 2018 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gave polo in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • Je krijgt 4 gratis entreekaarten voor een dag in het finaleweekend naar keuze;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een borrel voor alle EventMakers.

 

Functies

Tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbijbehorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt. 

Het team logistieke ondersteuning schept de randvoorwaarden voor het hele toernooi. Je bent verantwoordelijk voor het klaarleggen van handdoeken en ballen en ondersteunt de catering door het innemen van cateringbonnen en controle houden op de uitgifte van de catering. Je bent allround inzetbaar.

EventMakers binnen het team logistieke ondersteuning worden ingezet tussen 14 en 18 november

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken, waaronder de ontvangst- en ticketbalie en op de tribune. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

EventMakers binnen het team hospitality worden ingezet tussen 14 en 18 november

Binnen de functie scorebord ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de score tijdens de wedstrijd. Je bent werkzaam op de baan.

EventMakers binnen het team Scorebord worden ingezet tussen 14 en 18 november

Tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters worden naast de topwedstrijden nog vele activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd. Zo wordt er een scholenprogramma tijdens het evenement georganiseerd en vinden er verschillende clinics plaats. Binnen het team side events help je mee bij het ontvangen van de deelnemende scholen, begeleid je de klassen en de mascottes.

EventMakers binnen het team side events worden ingezet tussen 14 en 16 november

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x