Fed Cup 2019

Datum Evenement: 9-2-2019 - 10-2-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Fed Cup 2019

Het Nederlands Fed Cup team speelt op 9 en 10 februari 2019 een thuiswedstrijd tegen Canada, de huidige nummer 17 van de wereldranglijst. Nederland komt in Wereldgroep II uit na het 4-1 verlies tegen Australië in de play-offs van Wereldgroep I. De locatie waar dit toernooi gespeeld gaat worden is de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.

Wil jij erbij zijn tijdens dit mooie en sfeervolle evenement? We hebben voldoende EventMakers geworven, dus je kan je nu alleen nog aanmelden voor de reservelijst.
 

Wat vragen we van jou?

 

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je in elk geval op zowel zaterdag 9 als zondag 10 februari beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 3 februari 2018 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We organiseren een kick-off bijeenkomst en een bedankborrel voor alle EventMakers;
  • Je ontvangt een toegangskaart voor een familielid/vriend/kennis voor zondag 10 februari;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) 's-Hertogenbosch. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Fed Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

Binnen deze functie werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Zo kan je werkzaam zijn bij de entree van de Maaspoort of bijvoorbeeld bij de opgangen rondom de tennisbaan. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Hospitality worden ingezet op 9 en 10 februari.

Met het team transport ben je verantwoordelijk voor het vervoer van de ITF (internationale federatie), de teams en officials tussen het vliegveld, de venue en het hotel.

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse én de Nederlandse taal, je bent vriendelijk en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Transport worden ingezet tussen 2 en 11 februari. We vragen chauffeurs om in elk geval van 5 t/m 11 februari (een shift per dag) beschikbaar te zijn. De chauffeurs worden ingepland op basis van het trainingsschema, wedstrijdschema en vluchttijden die kort voorafgaand aan het evenement definitief bekend zijn.

Chauffeurs worden t.z.t gevraagd een kopie van hun rijbewijs te delen met de organisatie.

Het team logistiek en catering zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden goed verlopen. Je helpt mee bij de op- en afbouw, draagt zorg voor het klaarleggen van tennisballen en handdoeken voor de spelers, beheert de waterflesjesvoorraad en bent bereid tot allerlei hand- en spandiensten. Daarnaast ondersteunt dit team de cateraar en worden lunch- en dinerbonnen ingenomen.

Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team logistiek en catering worden ingezet tussen 4 en 10 februari.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x