Fed Cup

Datum Evenement: 7-2-2020 - 8-2-2020 Exporteer Evenement naar Outlook

Fed Cup

De werving voor het evenement is gesloten, omdat we voldoende EventMakers hebben gevonden. 

Het TeamNL Fed Cup team speelt in de kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals thuis tegen Wit-Rusland. De kwalificatieduels staan gepland op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020. De locatie waar dit toernooi gespeeld gaat worden is de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De winnaar van de ontmoeting plaatst zich voor de eerste editie van de finaleweek van het landentoernooi, dat volgend jaar van 14-19 april in Boedapest plaatsvindt. 

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je in elk geval op zowel vrijdag 7, als zaterdag 8 februari, de hele dag beschikbaar bent;

  • EventMakers zijn op 1 februari 2020 minimaal 16 jaar oud;

  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;

  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;

  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een mooie polo in de stijl van het evenement;

  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;

  • We organiseren een kick-off bijeenkomst en een bedankborrel voor alle EventMakers;

  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Den Haag. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

Functies

Tijdens de Fed Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees de beschrijvingen door voordat je je aanmeldt.

Binnen deze functie werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Zo kan je bijvoorbeeld werkzaam zijn bij de entree van de Sportcampus, in de VIP-ruimte of bij de opgangen rondom de tennisbaan. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Hospitality worden ingezet op 7 en 8 februari.

Het team logistiek en catering zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden goed verlopen. Je helpt mee bij de op- en afbouw, draagt zorg voor het klaarleggen van tennisballen en handdoeken voor de spelers, beheert de waterflesjesvoorraad en bent bereid tot allerlei hand- en spandiensten. Daarnaast ondersteunt dit team de cateraar en worden lunch- en dinerbonnen ingenomen.

Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Ben je een teamplayer die fysiek fit, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team logistiek en catering worden ingezet op 7 en 8 februari.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x