Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024

Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024

Datum Evenement: 15-3-2024 - 17-3-2024 Exporteer Evenement naar Outlook

Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024

 

Wegens voldoende aanmeldingen is de inschrijving gesloten.

 

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart vindt het Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024 plaats in Rotterdam (Ahoy). In 2017 was de WK Shorttrack in Nederland al een spectaculair succes en ondanks covid-19 werd in 2021 ook een WK verreden, waar het zonder publiek, in Dordrecht. In 2024 mogen de Nederlandse shorttrackers opnieuw in eigen land gaan strijden om de wereldtitel. Ditmaal wel met de steun van het thuispubliek op de tribune! Van 15 t/m 17 maart 2024 zal de wereldtop van het shorttrack zich melden in Rotterdam Ahoy om te strijden voor het hoogste podium.

Wil jij samen met ons deel uitmaken van dit geweldig evenement? Meld je dan aan als EventMaker voor het Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024! Via de knop hierboven kan jij je aanmelden. Lukt het aanmelden niet helemaal? Dan kan je ons bereiken via team@eventmakers.nl of telefonisch (van maandag tot en met vrijdag 09:00-17:00) op +316 33 69 10 66. We helpen je graag verder.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
 • Je ontvangt een gaaf en uniek kledingpakket in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten;
 • We verzorgen een inspirerende kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers.

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement is de voorwaarde dat je het hele weekend (15 tot en met 17 maart 2024) beschikbaar bent;
 • EventMakers zijn op 15 maart 2024 minimaal 18 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens het Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrak 2024 worden vrijwilligers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een korte beschrijving gegeven van het team.

Wedstrijdzaken

Binnen deze rol ondersteun je organisatie op het gebied van wedstrijdzaken. Dit zijn rollen rondom de ijsbaan, bij de ceremonies of als doping chaperone. Het hebben van kennis over shorttrack is bij deze rol een pré.

Informatiebalie

In Ahoy worden er tijdens het evenement balies ingericht die dienen als informatiebalie. In dit team zorg je ervoor dat bezoekers goed geïnformeerd worden en help je ze als ze vragen hebben. Jij beschikt over alle informatie van het evenement, programma, trainingsschema's en plattegronden waarmee je de bezoekers het beste kan informeren.

Accreditatie & Ticketing

Tijdens het evenement zijn er plekken op het evenemententerrein waar je alleen toegang krijgt met een toegangskaartje of met een accreditatie. Vrijwilligers binnen dit team staan op de controleposten waar wordt gecontroleerd op geldige tickets en accreditatiepassen. Ook kan je binnen dit team helpen bij het maken en uitgeven van de accreditatiepassen aan alle verschillende doelgroepen en/of help je bij het klaarleggen, verstrekken van toegangstickets.

Verwijzer

Op verschillende plekken in Ahoy staan vrijwilligers klaar om alle bezoekers naar de juiste zitplaatsen te verwijzen. Deze groep verwijzers staan zowel bij de tribunes als bij de ingang of rondom de arena. 

Hospitality

Voor de Hospitality Lounge zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die kunnen helpen met scannen van tickets en andere werkzaamheden in de lounges. Voor deze rol vragen we een beschikbaarheid van vrijdag (16:00-21:30), zaterdag (12:30-19:00) en zondag (12:30-18:00).

Het Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack is een groot internationaal evenement dat zeker voor veel media-aandacht zal zorgen. Daarom is het belangrijk dat de pers- en mediapartijen een warm welkom krijgen en goed begeleid worden. Vrijwilligers binnen dit team maken het percentrum gereed, zijn verantwoordelijk voor de ontvangst van de pers en worden daarnaast ingezet als runner of allround media. 

Binnen het team van Catering help je de cateraar met het serveren van de catering voor alle crew, officials en deelnemers. Je helpt zowel in het Crew Café, als elders in Ahoy. Doordat sommige mensen niet hun positie kunnen verlaten, brengt dit team ook catering rond.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print
Categorieën: Afgelopen evenementen
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x