Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Al meer dan 12.000 vrijwilligers hebben zich de afgelopen jaren aan het platform verbonden en zijn vanuit EventMakers in actie gekomen bij vele grote topsportevenementen in Nederland! Met dit platform leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is hierin essentieel.

Met een klein, hecht team is EventMakers de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grootschalige (sport)evenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race Finish, het Eurovisie Songfestival en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Op dit moment is de kalender van EventMakers voor 2022 al goed gevuld en gaan wij aan de slag met het vrijwilligersmanagement van onder andere de Invictus Games The Hague in 2022, La Vuelta Holanda en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. 

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement van de hierboven genoemde evenementen. Dit lijstje zal hoogstwaarschijnlijk nog worden uitgebreid met andere evenementen. Dit betekent dat je helpt met het werven, plannen, enthousiasmeren en coördineren van vrijwilligers en het organiseren van bijeenkomsten. Je bent in aanloop naar en tijdens het evenement het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers. Naast deze taken ondersteun je het platform bij de algemene werkzaamheden. Zo ben je dagelijks het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers per e-mail en telefoon, beheer je de social media kanalen en schrijf je de maandelijkse nieuwsbrief. 

Functie eisen

  • HBO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk & communicatief vaardig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke en mondelinge Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Ervaring met social media, het schrijven van teksten en bewerken van foto's en video's is een pre;
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode
Februari 2022 t/m tenminste 4 september 2022, maar idealiter t/m januari 2023. We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk vanuit huis en het kantoor van EventMakers op Sportcentrum Papendal (nabij Arnhem) zijn.

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan voor 22 november 2021 naar team@eventmakers.nl.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x