11stedenzwemtocht 2020

Datum Evenement: 28-8-2020 - 31-8-2020 Exporteer Evenement naar Outlook

11stedenzwemtocht 2020

It Giet Oan! Van 28 t/m 31 augustus 2020 vindt de nieuwe editie van de 11stedenzwemtocht plaats. In dit weekend zwemmen we samen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de (toekomstige) kankerpatiënt. Maarten draagt dit jaar het stokje over aan een estafette-team dat de volledige tocht van 195 km zal volbrengen. 

MVDW Foundation

Dit alles doet hij voor een goed doel. Toen Maarten in 2001 de diagnose kanker kreeg, kon hij niet veel anders dan zijn behandelingen ondergaan en vertrouwen op de deskundigheid van de artsen. Als zij niet tientallen jaren met enorme toewijding onderzoek hadden gedaan naar stamceltransplantatie, dan was Maarten er nu misschien niet meer geweest. Mede door die behandeling had hij het geluk van zijn ziekte te herstellen. Met de evenementen die hij organiseert via de Maarten van der Weijden Foundation, wil Maarten zo veel mogelijk geld ophalen om financiering van kankeronderzoek mogelijk te maken, dat door KWF Kankerbestrijding is goedgekeurd en door de patiënt is geselecteerd.

De foundation kent een aantal kernwaarden: 

  • De stichting houdt in al haar activiteiten en besluiten steeds het belang van de kankerpatient voor ogen;
  • De organisatie garandeert dat de opbrengst van door de deelnemers bijeengebrachte sponsorgelden volledig en zonder aftrek van onkosten toekomt aan het geformuleerde doel van de stichting;
  • De stichting blijft onafhankelijk en verbindt zich niet blijvend aan derden. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat de stichting geen exclusiviteit verleent aan een sponsor of deelnemer. 

Vrijwilliger bij de 11stedenzwemtocht?

Op moment is het nog niet mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden. We verwachten de werving van vrijwilligers aankomend voorjaar te starten. 

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x