EventMakers Vriendenboek #7

EventMakers Vriendenboek #7

Wie ben je? 

Mijn naam is Wim Verbunt, ik ben 68 jaar en woon ik woon met mijn vrouw Jannie in Udenhout. Ik ben vader van twee zoons en een dochter en Opa van 5 kleinkinderen. Ik heb altijd in de zorg gewerkt vooral op het organisatorische vlak. Ik ben inmiddels gepensioneerd naast hardlopen dirigeer ik een koor en schrijf korte kinderverhalen.

Waarom ben je EventMaker geworden?

Toen er voor het EK Atletiek 2016 in Amsterdam mensen werden gevraagd om te helpen besloten mijn maatje Harrie en ik om ons hiervoor aan te melden. Dat werd mijn eerste kennismaking als vrijwilliger aan een groot sportgebeuren.  Voorheen wel als hardloper deelgenomen aan grote sportevenementen zoals de marathon van Rotterdam, vele Zevenheuvelenlopen, maar nu stond ik aan de andere kant. Het was een geweldige ervaring.

Hoe vaak ben je al EventMaker geweest?

Als ik mijn accreditatiekaarten optel kom ik aan 11 keer, niet allemaal van de eventmakers (Weuro 2017 en EK atletiek Berlijn 2018)

Wat vond je het leukste evenement waar je hebt geholpen en waarom?

Ek atletiek 2016 in Amsterdam was, ook doordat dit de eerste keer was, wel het meest leuke evenement. Ik was nog zo onbevangen en groen.  Wij hadden met zijn drieën een kampeerplaats in het Amsterdamsebos en van daaruit fietsten we naar het Olympisch stadion met een hele groep.  Met een aantal hebben we nu nog steeds contact. Kennismaken vriendschap sluiten, super.

Wat is het gekste/grappiste/onvergetelijkste/mooiste moment dat je ooit tijdens een evenement hebt meegemaakt?

Er zijn een aantal momenten die ik de moeite waard vind om te delen: Als vrijwilliger neem ik mijn taak altijd heel serieus. Bij het Shorttrack in Ahoy zorgde ik er voor dat de trappen niet al zitplaats werden gebruikt. Vanwege het gevaar van struikelen in het donker. Op een gegeven moment stuurde ik iemand beleefd weg, bleek het Jorien ter Mors te zijn, ze keek zeer verstoord maar ging wel op een stoeltje zitten(uiteraard).Tijdens de Brabant Trophy 2019 in ’s-Hertogenbosch, werd ik gevraagd om scholieren te stimuleren om vragen te stellen aan de turners in een soort van persconferentie. 

Welke EventMaker nomineer jij voor het volgende EventMakers Vriendenboek?

Anja Baartman wil ik nomineren als eventmaker voor het Eventmakers Vriendenboek

 

Print
Categorieën: Nieuws
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x