Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Van 15 tot en met 18 juni 2017 gaat in Den Haag de FIVB World Tour Beachvolleyball plaatsvinden. Dit toernooi wordt tegelijkertijd met de FIVB Volleyball World League op de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark gespeeld. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de wereldvolleybalfederatie (FIVB) dat beide toernooien op hetzelfde moment op dezelfde locatie worden gespeeld. In 2015 wisten de Nederlandse beachvolleybalheren de finale te bereiken van het toernooi en op de Olympische Spelen werd een jaar later brons gepakt. Dat belooft veel goeds voor het evenement in juni!

Later dit jaar, op vrijdag 11 en en zaterdag 12 augustus, wordt in Eindhoven de World Cup Swimming georganiseerd. Nadat de FINA/airweave Swimming World Cup start in Moskou en daarna afreist naar Berlijn zal de derde stop het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven zijn. Hier zal de internationale zwemtop na de succesvolle ontmoeting in 2013 zich van hun beste kant laten zien. 

Lijkt het jou leuk om achter de schermen mee te kijken en helpen bij één van de grootst internationale zwem- en/of beachvolleybalevenementen? Meld je dan voor deze twee mooie evenementen aan via de bovenstaande knoppen.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x