Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Daar zijn we weer! Opnieuw twee mooie evenementen op de kalender van EventMakers en ditmaal beide in Amsterdam! Wil jij weer meewerken aan een topsportevenement in Amsterdam en help jij mee deze tot een succes te leiden? Kom helpen bij:

TRIAMSTERDAM – 17 juni 2017
De Triathlonsport wordt groter en groter, zeker in Nederland. Deze groei zorgt ervoor dat onze hoofdstad niet kan achterblijven en een grote, internationaal georiënteerde triathlon huisvest: TRIAMSTERDAM! Het parcours van TRIAMSTERDAM is zo samengesteld dat het de schoonheid van de stad en de natuur rondom Amsterdam naar voren brengt. 

Wil jij meewerken aan de organisatie van dit unieke triathlonevenement in Amsterdam en misschien wel als voorproefje voor het WK Triathlon later dit jaar in Rotterdam? Word dan EventMaker bij de TRIAMSTERDAM!

EK 3x3 Basketball – 7 t/m 9 juli 2017
Zowel de EK in 2017 als de WK is 2019 van het 3x3 Basketball zijn toegewezen aan Nederland. Beide kampioenschappen gaan op het Museumplein in Amsterdam gespeeld worden. Voor velen misschien nog een onbekende sport, maar daar gaat door deze evenementen verandering in komen. In het spel spelen twee teams van drie spelers op een half basketbalveld tegen elkaar. De sport is sinds 2010 door de FIBA een erkende discipline binnen de basketbalsport. Hoe goed is Nederland dan in deze sport? Heel goed! Zowel de mannen als de vrouwen staan momenteel eerste op de wereldranglijst en maken dus zeker kans op prijzen deze zomer in Amsterdam! 
Help jij mee dit evenement tot een succes te leiden waardoor deze sport dit jaar misschien wel wordt benoemd tot een officiële olympische sport? Of wil je gewoon de sfeer van de EK Atletiek op het Museumplein nogmaals beleven? Meld je dan aan als EventMaker bij de EK 3x3 Basketball!
 

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x