The Dutch Masters 2017

The Dutch Masters 2017

De golfbaan The Dutch in Spijk stond vorige week in het teken van de European Senior Tour ook wel The Dutch Masters. Van 6 t/m 8 oktober waren er zo’n 100 vrijwilligers actief om dit evenement tot een succes te maken. De condities waren in de eerste twee rondes uitdagend met regen en hevige wind. De vrijwilligers werden verwelkomd in het oude clubhuis waar de open haard en warme chocomel voor hun klaar stond. Zowel in de regen als in de zon liepen de Flight Recorders en Marshalls mee met de deelnemers over de 18 holes en legde ze zelfs zo’n 5 km af. Ook mogen we de chauffeurs niet vergeten die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat klaar stonden om de professionele golflegendes te vervoeren. 

Dit jaar werd de European Senior Tour voor de tiende keer gespeeld in Nederland. Het toernooi kende een bijzondere spelvorm. De pro's speelden op vrijdag en zaterdag ook in teamverband met een amateur. De zondag werd afgesloten met een spannende ronde tussen de pro’s. De Engelsman Carl Mason, die de tweede dag met een slag voorstond, liet in de laatste ronde een slag vallen waardoor hij op een gedeeld tweede plaats kwam en de Amerikaan Clark Dennis uiteindelijk eerste werd.

Al met al kreeg de organisatie veel positieve reacties terug zowel van de European Senior Tour, als de professionele golfers. Wij willen alle vrijwilligers die hebben geholpen bij The Dutch Masters bedanken omdat ook dit evenement weer geslaagd was!

Print
Categorieën: Nieuws
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x