EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoud. In deze editie zetten we Tineke Reintjes in het zonnetje en gaat ze ons haar verhaal vertellen.

 

Even voorstellen…

Mijn naam is Tineke Reintjes en ik woon in Malden (vlakbij Nijmegen). Rond mijn zesde ben ik hier komen wonen vanuit Canada, waar ik geboren ben. Ik heb vele jaren gewerkt als Croupier bij Holland Casino, Stewardess bij Easy Jet, en hier en daar als Bartender en Hostess. Door deze banen was ik altijd omringd door mensen van verschillende culturen en van alle rangen en standen. Hierdoor kon ik mij uitleven in het naar de zin maken van “mijn” gasten, door ze een dag vol service te bieden en voor ze klaar te staan. Dat zit nu eenmaal in mijn genen en doe ik met volle overgave.

 

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben een mensenmens in hart en nieren met een trots oranje sporthart. Zelf mag ik graag een stukje sporten, maar zeker ook het bekijken en beleven van de prestaties van anderen is een geweldige manier om actief deel uit te kunnen maken bij verschillende takken van sport. Mijn bijdrage als vrijwilliger is begonnen op de hockeyclub waar ik jeugdtrainer voor keepers was. Later bij de Nijmeegse 4 daagse, die ik eerst als wandelaar een aantal keer heb volbracht, en tegenwoordig als chauffeur voor het bestuur. The Walk of Life, zoals het wandelevenement ook genoemd wordt, brengt mij ieder jaar weer terug bij duizenden nationale- en internationale bezoekers en waaruit vele vriendschappen zijn ontstaan. Tijdens die week is het een komen en gaan in “ Huize Tineke” door vrienden van all over the world.

 

Waarom ben jij een EventMaker geworden?

Door omstandigheden kwam ik zonder werk te zitten, en omdat stilzitten niets voor mij is, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn teveel aan vrije tijd nuttig te besteden, en zodoende ben ik bij EventMakers terechtgekomen. Mijn eerste “optreden” was bij het EK Atletiek in Amsterdam dat ik als Ticketing medewerker heb mee mogen maken, en waar ik heb samengewerkt met vrijwilligers van diverse nationaliteiten en leeftijden. Ik heb toen niet alleen met hen genoten tijdens de shifts, maar ook tijdens het bekijken van de wedstrijden en het ontspannen in The crew house. Ondertussen heb ik bij meerdere evenementen, in diverse functies, deel uitgemaakt van een grote groep enthousiaste en gemotiveerde collega`s die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk een mooi en geslaagd evenement neerzetten.

Mijn volgende “optreden” is bij de Dutch Masters te Spijk en later bij de Military in Enschede, kortom nog genoeg interessante wedstrijden voor de boeg.

 

Zou jij andere mensen aansporen om een EventMaker te worden?

Hier antwoord ik volmondig op: JA, YES, SICHER, DA, SI!!!!

Print
Categorieën: Nieuws
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x