Evenementen

COVID-19 slaat toe…

COVID-19 slaat toe…

Vrijwel de hele wereld heeft ermee te maken, het Coronavirus laat overal zijn voetsporen achter. Helaas ook bij ons. De mooie evenementenkalender van 2020 ziet er anders uit dan verwacht. Met pijn in ons hart moeten we een aantal evenementen uitstellen of laten gaan voor dit jaar. De gezondheid van Nederland en de rest van de wereld staat nu voorop.

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

In deze moeilijke tijden door het Coronavirus willen wij de maatschappij een handje helpen! Door gebruik te maken van ons grote platform willen wij hulpbehoevende mensen en instanties in contact brengen met onze vrijwilligers. Wil jij weten welke organisaties jouw hulp goed kunnen gebruiken of ken jij een organisatie dat opzoek is naar vrijwilligers? Lees dan dit nieuwsitem voor meer informatie! 

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Om mensen te laten ervaren hoe het is om als vrijwilliger bij een sportevenement te helpen, zetten we graag vrijwilligers in the spotlight. We hopen hiermee een beeld te kunnen geven van vrijwilligerswerk en daarnaast ook mensen te enthousiasmeren met leuke ervaringen van andere. Deze keer is Donald Mollee aan het woord.

RSS