EventMakers Woningsspelen!

Hier is die dan! De EventMakers WoningSpelen! Speciaal voor alle (klein)-kinderen van onze EventMakers, maar natuurlijk ook voor onze EventMakers zelf ;) Waarom dan Woningsspelen in plaats van Koningsspelen? Deze Spelen kan je namelijk vandaag op Koningsdag vanuit huis doen! Zo zorgen we er met z'n allen voor dat iedereen lekker actief bezig is en een leuke tijd heeft, terwijl we ons allemaal aan de richtlijnen rondom het virus houden! Doen jullie ook mee?

Onderaan dit artikel vind je de documenten die je nodig hebt tijdens deze Woningsspelen: de poster met de speluitleg en de kleurplaat van de kroon. Zorg ervoor dat je de speluitleg en kroon download en print. Houd de speluitleg de gehele tijd bij de hand en versier de kroon om hem vervolgens op je hoofd te zetten. Trommel je mama, papa, broer(tje) en zus(je) op om mee te doen en je kan met z'n allen super fanatiek gaan beginnen aan deze Woningsspelen! 

Vergeet geen foto's en filmpjes te maken tijdens jouw Woningsspelen! Wij zijn namelijk heel benieuwd naar hoe jouw gemaakte droompaleis met troon eruit ziet, hoe het spijkerpoepen jou afging en hoe snel jij door het parcour heen ging tijdens het eierlopen. Stuur ons je foto's of filmpjes via de mail naar team@eventmakers.nl, of deel ze op je Facebook of Instagram met #EventMakers! Heel veel plezier vandaag en maak er met elkaar een mooie Koningsdag van!

Documents to download

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x