EventMakers Nieuws

EventMakers Experience 2023

EventMakers Experience 2023

EventMakers Experience 2023

Door het succes van afgelopen jaren kondigen wij met trots aan, dat wij aankomend jaar weer een Experience gaan organiseren! Van oktober 2022 tot en met juni 2023 start het vierde programma voor 20 EventMakers waarbij onze sportevenementen als rode draad door het programma loopt. Het programma wordt gratis aangeboden en 20 EventMakers krijgen de kans om dit te doorlopen. Wil jij jouw kennis verbreden op het gebied van sportevenementen en deze kans met beide handen aangrijpen? Vanaf vandaag kan jij je opgegeven om deel te nemen aan de Experience! 

 

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2022 t/m tenminste 1 februari 2023 (idealiter t/m augustus 2023) is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de FIVB WK Volleybal Vrouwen, Holiday On Ice en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. 

EventMakers Experience 3.0

EventMakers Experience 3.0

EventMakers Experience 3.0

Wij zijn ontzettend trots om jullie de derde editie van het EventMakers Experience traject te mogen presenteren! Van september 2021 tot en met september 2022 start het derde traject voor 20 EventMakers waarbij onze sportevenementen als rode draad door het traject loopt. Het traject wordt gratis aangeboden en 20 EventMakers krijgen de kans om dit traject te doorlopen. Wil jij jouw kennis verbreden op het gebied van sportevenementen en deze kans met beide handen grijpen? Vanaf vandaag kan je je opgegeven om te deel nemen aan EventMakers Experience!

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2021 t/m januari 2022 is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van sportevenementen en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en de Invictus Games Den Haag. 

EventMakers Vriendenboek #12

EventMakers Vriendenboek #12

In vriendenboek nummer 12 komt niet zomaar iemand aan bod, één van de oprichters is namelijk aan het woord. Yvon vertelt in deze editie van het vriendenboek over haar ervaringen in eventmanagement en hoe EventMakers gestart is.

RSS
12345678910Last