EventMakers Nieuws

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode februari 2022 t/m tenminste 4 september 2022 (idealiter t/m januari 2023) is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Invictus Games The Hague in 2022, La Vuelta Holanda en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. 

EventMakers Experience 3.0

EventMakers Experience 3.0

EventMakers Experience 3.0

Wij zijn ontzettend trots om jullie de derde editie van het EventMakers Experience traject te mogen presenteren! Van september 2021 tot en met september 2022 start het derde traject voor 20 EventMakers waarbij onze sportevenementen als rode draad door het traject loopt. Het traject wordt gratis aangeboden en 20 EventMakers krijgen de kans om dit traject te doorlopen. Wil jij jouw kennis verbreden op het gebied van sportevenementen en deze kans met beide handen grijpen? Vanaf vandaag kan je je opgegeven om te deel nemen aan EventMakers Experience!

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2021 t/m januari 2022 is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van sportevenementen en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en de Invictus Games Den Haag. 

EventMakers Vriendenboek #12

EventMakers Vriendenboek #12

In vriendenboek nummer 12 komt niet zomaar iemand aan bod, één van de oprichters is namelijk aan het woord. Yvon vertelt in deze editie van het vriendenboek over haar ervaringen in eventmanagement en hoe EventMakers gestart is.

EventMakers Vriendenboek #11

EventMakers Vriendenboek #11

Voor Vriendenboek nummer 11 is het de buurt aan Ank van der Zee. Zij is al 9(!) keer EventMaker geweest en is daarnaast zelfs nog veel vaker vrijwilliger geweest!

RSS
12345678910Last