EventMakers Nieuws

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Van 12 t/m 14 april 2019 heeft de Swim Cup plaatsgevonden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. In totaal hebben 175 EventMakers zich ingezet om drie dagen zwemspektakel waar te maken. Met z'n allen hebben we drie dagen keihard gewerkt, veel gelachen, vele kilometers gelopen, weinig geslapen, en vooral heel erg genoten. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een baan in de sport? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens de Invictus Games en Vuelta Holanda. 

Nieuw evenement: 11stedenzwemtocht

Nieuw evenement: 11stedenzwemtocht

Maarten van der Weijden gaat de strijd weer aan, hij gaat opnieuw proberen de 11stedenzwemtocht van in totaal 200 kilometer uit te zwemmen! Ook dit jaar heeft hij de hulp van de EventMakers hard nodig. Vanaf 15 april start de werving vrijwilligers. 

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Na een succesvol Europees Kampioenschap 3x3 Basketball in 2017 worden deze zomer de Wereld Kampioenschappen 3x3 Basketball georganiseerd in Amsterdam. Ook voor dit evenement zal EventMakers het vrijwilligersmanagement gaan verzorgen.

Nieuw evenement: La Vuelta Holanda

Nieuw evenement: La Vuelta Holanda

We zijn super trots op het tweede evenement van 2020 dat we mogen aankondigen: La Vuelta Holanda! De Spaanse wielerronde die in augustus 2020 in Utrecht en Brabant gaat plaatsvinden. Voor de tweede keer start de Vuelta in Nederland. De ronde start met een ploegentijdrit in Utrecht , waarbij de tweede etappe van 's-Hertogenbosch naar Utrecht gaat en de derde etappe een race is met de start en finish in Breda.

RSS
12345678