EventMakers Nieuws

Nieuwsbrief - Juli 2017

Nieuwsbrief - Juli 2017

De nieuwsbrief van Juli! Waarin we terugblikken op de afgelopen evenementen en vooruitblikken naar de volgende evenementen: de EK 3x3 basketball, de World Cup Swimming en de WK Triathlon!

Vacature EventMakers

Vacature EventMakers

Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een stagiaire. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement binnen de verschillende topsportevenementen waarvoor we verantwoordelijk zijn. Dit betekent dat je helpt met het werven, selecteren en plannen van vrijwilligers en dat je een bijdrage levert aan de organisatie van bijeenkomsten. Je communiceert met de vrijwilligers via e-mail, social media en nieuwsbrieven. Tijdens onze evenementen ben je samen met ons team het gezicht naar de vrijwilligers toe. Daarnaast lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van de website www.eventmakers.nl en het systeem dat hierachter zit.

Uitleg aanmeldprocedure

Uitleg aanmeldprocedure

EventMakers bestaat inmiddels een half jaar en is al 750 EventMakers rijker. Een super mooi resultaat! We merken dat het voor een aantal EventMakers nog niet helemaal duidelijk is hoe ze zich moet aanmelden voor een evenement. Voor hen hebben we een stappenplan gemaakt. Deze kan je in dit artikel downloaden. Als het na het lezen van het stappenplan nog steeds niet wilt lukken, kan je uiteraard ook altijd met ons contact opnemen.

 

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Daar zijn we weer! Opnieuw twee mooie evenementen op de kalender van EventMakers en ditmaal beide in Amsterdam! Wil jij weer meewerken aan een topsportevenement in Amsterdam en help jij mee deze tot een succes te leiden?

Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Het liet even op zich wachten, maar vanaf nu kan je je aanmelden om EventMaker bij de FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming te worden!

RSS
1234567