EventMakers Nieuws

EventMakers Experience

EventMakers Experience

Wij zijn ontzettend trots om het eerste EventMakers Experience traject te mogen presenteren aan jullie! Van augustus 2019 tot en met augustus 2020 start het eerste traject voor 20 EventMakers waarbij La Vuelta Holanda als rode draad door het traject loopt. Wil jij deze kans met beide handen grijpen? Vanaf vandaag kan je je opgegeven om te deel nemen aan EventMakers Experience! 

Terugblik: 11stedenzwemtocht

Terugblik: 11stedenzwemtocht

Van 21 t/m 24 juni heeft Maarten van der Weijden de 11stedenzwemtocht in Friesland gezwommen. Samen met zo'n 50 EventMakers en 450 overige vrijwilligers uit de verschillende steden en andere groepen, hebben we ervoor gezorgd dat er in iedere stad 80 meezwemmers konden deelnemen aan het evenement, er in Stavoren meer dan 500 meezwemmers achter Maarten aan hebben gezwommen en dat de steden mooi aangekleed waren in de stijl van het evenement. 

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Van dinsdag 18 juni t/m zondag 23 juni heeft de WK 3x3 Basketball plaatsgevonden op het Museumplein in Amsterdam. In totaal kwamen verdeeld over zes dagen zo'n 150 EventMakers in actie. 

Terugblik: WK (Para) Handboogschieten

Terugblik: WK (Para) Handboogschieten

Twee weken lang was de Parade in ’s-Hertogenbosch het middelpunt voor het WK (Para) Handboogschieten, het grootste sportevenement van Nederland in 2019. In totaal kwamen er 1.000 atleten uit 120 landen naar ’s-Hertogenbosch. Daarnaast waren er ruim 600 officials en verschillende internationale sportfans van over de hele wereld om de stad te bezoeken. 450 vrijwilligers hebben zich ingezet om van de WK’s een groot succes te maken. Van gastheren en gastvrouwen tot chauffeurs en van begeleiders voor de verschillende teams tot hulp bij de side-events. Lees hier de terugblik op dit evenement. 

Terugblik: Mud Masters Weeze

Terugblik: Mud Masters Weeze

Op 11, 12, 18 en 19 mei 2019 heeft de Mud Masters Weeze plaatsgevonden op het terrein van Airport Weeze. Ja, EventMakers is voor het eerst internationaal gegaan en heeft daar haar Duits goed kunnen oefenen. In totaal hebben verdeeld over vier dagen ongeveer 400 vrijwilligers zich ingezet om duizenden deelnemers de dag van hun leven te bezorgen. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

RSS
12345678910Last