EventMakers Nieuws

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Him de Looper in het zonnetje en gaat hij zijn verhaal vertellen.

Stagiaire Marketing & Communicatie

Stagiaire Marketing & Communicatie

Ben jij een echte aanpakker, droom jij van een baan in de sport en heb jij kennis van marketing en communicatie? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens de Volvo Ocean Race en het WK Inline Skating. 

Stagiaire Sportevenementen

Stagiaire Sportevenementen

EventMakers is op zoek naar versterking. In de periode februari tot en met juli 2018 kan jij Team EventMakers komen versterken bij de voorbereidingen op en tijdens de Volvo Ocean Race en WK Inline Skating.

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Tineke Reintjes in het zonnetje en gaat ze ons haar verhaal vertellen.

The Dutch Masters 2017

The Dutch Masters 2017

De golfbaan The Dutch in Spijk stond vorige week in het teken van de European Senior Tour ook wel The Dutch Masters. Van 6 t/m 8 oktober waren er zo’n 100 vrijwilligers actief om dit evenement tot een succes te maken. De condities waren in de eerste twee rondes uitdagend met regen en hevige wind. De vrijwilligers werden verwelkomd in het oude clubhuis waar de open haard en warme chocomel voor hun klaar stond. Zowel in de regen als in de zon liepen de Flight Recorders en Marshalls mee met de deelnemers over de 18 holes en legde ze zelfs zo’n 5 km af. Ook mogen we de chauffeurs niet vergeten die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat klaar stonden om de professionele golflegendes te vervoeren. 

RSS
123456789