EventMakers Nieuws

Nieuwe website EventMakers

Nieuwe website EventMakers

Hoera we zijn online! Vandaag, zondag 5 maart, is de nieuwe website van EventMakers live gegaan. Vanaf nu is op deze site alle informatie met betrekking tot EventMakers te vinden. Informatie over de evenementen waar EventMakers ingezet worden, de werkzaamheden die wij organisaties van sportevenementen uit handen kunnen nemen, en niet te vergeten, veel informatie voor (toekomstige) EventMakers. Vanaf nu kunnen EventMakers hun persoonlijke profiel via de website gaan aanmaken. Via dit profiel kan je je als EventMaker gemakkelijk voor een evenement aanmelden.

EK 3x3 Basketball

EK 3x3 Basketball

Gisteren is bekend gemaakt dat de EK 2017 en de WK 2019 van het 3x3 Basketball zijn toegewezen aan Nederland. Beide kampioenschappen gaan op het Museumplein in Amsterdam gespeeld worden. De EK worden van 7 tot en met 9 juli 2017 gehouden. Goed nieuws, EventMakers is aangesloten bij de organisatie van dit mooie evenement, wat inhoudt dat EventMakers de vrijwilligers voor dit evenement gaan regelen. De startdatum van de inschrijving voor dit evenement volgt later.

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Om mensen te laten ervaren hoe het is om als vrijwilliger bij een sportevenement te helpen, zetten we iedere maand een vrijwilliger in the spotlight. We hopen hiermee een beeld te kunnen geven van vrijwilligerswerk en daarnaast ook mensen te enthousiasmeren met leuke ervaringen van andere. Deze editie is Lichel Pompen aan het woord.

RSS
123456789