EventMakers Nieuws

Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Start werving FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming

Het liet even op zich wachten, maar vanaf nu kan je je aanmelden om EventMaker bij de FIVB World Tour Beachvolleyball en World Cup Swimming te worden!

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Om mensen te laten ervaren hoe het is om als vrijwilliger bij een sportevenement te helpen, zetten we iedere maand een vrijwilliger in the spotlight. We hopen hiermee een beeld te kunnen geven van vrijwilligerswerk en daarnaast ook mensen te enthousiasmeren met leuke ervaringen van andere. Deze editie is Anneke van Krevelen aan het woord. 

 

Werving Delta Lloyd Regatta van start

Werving Delta Lloyd Regatta van start

De werving van EventMakers voor de Delta Lloyd Regatta is van start gegaan. De Delta Lloyd Regatta is het grootste zeilevenement van Nederland. Dit jaar wordt alweer de 33ste editie gevaren in Medemblik, Noord - Holland. Vorig jaar deden er bijna 700 zeilers mee en was het een groot succes! Dit jaar beloofd het ook weer een spetterend evenement te worden. 

Om de Delta Lloyd Regatta in goede banen te leiden, zoeken we uiteraard enthousiaste EventMakers die mee willen helpen. Er staan verschillende functies open, dus meld je snel aan. We zien je bij de Delta Lloyd Regatta!

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Afgelopen weekend heeft het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam plaatsgevonden. Zoals voor iedereen waarschijnlijk al bekend was, was dit het eerste evenement waar EventMakers in actie zijn gekomen. En wat was het een succes! Er is met het hele team een fantastisch evenement neergezet, met veel enthousiaste bezoeker en geweldige prestaties van de Nederlandse atleten. Maar dit succes is ook zeker te danken aan de groep EventMakers die tijdens dit evenement hebben geholpen, zonder jullie waren we nergens.

Nieuwe website EventMakers

Nieuwe website EventMakers

Hoera we zijn online! Vandaag, zondag 5 maart, is de nieuwe website van EventMakers live gegaan. Vanaf nu is op deze site alle informatie met betrekking tot EventMakers te vinden. Informatie over de evenementen waar EventMakers ingezet worden, de werkzaamheden die wij organisaties van sportevenementen uit handen kunnen nemen, en niet te vergeten, veel informatie voor (toekomstige) EventMakers. Vanaf nu kunnen EventMakers hun persoonlijke profiel via de website gaan aanmaken. Via dit profiel kan je je als EventMaker gemakkelijk voor een evenement aanmelden.

RSS
First45678910111213