EventMakers Nieuws

Nieuw evenement: 11stedenzwemtocht

Nieuw evenement: 11stedenzwemtocht

Maarten van der Weijden gaat de strijd weer aan, hij gaat opnieuw proberen de 11stedenzwemtocht van in totaal 200 kilometer uit te zwemmen! Ook dit jaar heeft hij de hulp van de EventMakers hard nodig. Vanaf 15 april start de werving vrijwilligers. 

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Na een succesvol Europees Kampioenschap 3x3 Basketball in 2017 worden deze zomer de Wereld Kampioenschappen 3x3 Basketball georganiseerd in Amsterdam. Ook voor dit evenement zal EventMakers het vrijwilligersmanagement gaan verzorgen.

Nieuw evenement: La Vuelta Holanda

Nieuw evenement: La Vuelta Holanda

We zijn super trots op het tweede evenement van 2020 dat we mogen aankondigen: La Vuelta Holanda! De Spaanse wielerronde die in augustus 2020 in Utrecht en Brabant gaat plaatsvinden. Voor de tweede keer start de Vuelta in Nederland. De ronde start met een ploegentijdrit in Utrecht , waarbij de tweede etappe van 's-Hertogenbosch naar Utrecht gaat en de derde etappe een race is met de start en finish in Breda.

Terugblik: Fed Cup

Terugblik: Fed Cup

Het Nederlandse Fed Cupteam hebben op 9 en 10 februari een thuiswedstrijd tegen Canada in ’s-Hertogenbosch gespeeld. De wedstrijden werden gespeeld in de Maaspoort Sport en Events, waar speciaal voor dit Fed Cupweekend een gravel tennisbaan over het basketbalveld werd aangelegd. Het knusse stadion boodt plaats voor 2000 toeschouwers. Die waren er ook allemaal, want het stadion was 2 dagen uitverkocht.

Nieuw evenement: Invictus Games 2020

Nieuw evenement: Invictus Games 2020

EventMakers is bevoorrecht om het vrijwilligersmaangement van de Invictus Games 2020 te organiseren. Het eerste evenement voor op de kalender van 2020 en wat voor één! De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de vijfde editie van de Invictus Games, welke van 9 tot en met 16 mei 2020 zal plaatsvinden in de Den Haag, zullen deelnemers vanuit 19 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

 

RSS
First234567891011Last