EventMakers Nieuws

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode februari 2021 t/m juni 2021 is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Billie Jean King Cup, het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo en de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover.  

EventMaker in de Spotlight - Luuc Dijkgraaf

EventMaker in de Spotlight - Luuc Dijkgraaf

Het is alweer een jaar geleden dat onze EventMakers een geweldige week mochten beleven tijdens de Brabant Trophy! Oud-stagiair Job, heeft vorig jaar tijdens de Brabant Trophy een dag meegelopen met EventMaker Luuc. Benieuwd wat de werkzaamheden van Luuc waren tijdens de Brabant Trophy? Bekijk dan dit filmpje!

EventMaker in de Spotlight - Lichel Pompen

EventMaker in de Spotlight - Lichel Pompen

Wat zitten we toch in een bijzondere tijd. Door corona hebben we nauwelijks meer contact met jullie en dat vinden wij erg jammer. Daarom zijn afgelopen zomer onze oud-stagiairs, Job en Eline, op bezoek geweest bij een aantal EventMakers. Tijdens het bezoek hebben de EventMakers hun mooiste belevenissen als vrijwilliger gedeeld! Lichel Pompen is één van deze EventMakers. Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Lichel? Bekijk dan snel dit filmpje!

EventMakers Vriendenboek #3

EventMakers Vriendenboek #3

Irene Enkt is maar liefst 11 keer als EventMaker betrokken geweest bij een evenement. Ze deelt haar ervaringen en mooie momenten in het EventMakers Vriendenboek. Lees hier het verhaal van Irene!

EventMakers Vriendenboek #2

EventMakers Vriendenboek #2

Weer zo'n enthousiaste EventMaker! Wim den Blanken is maar liefst al 13 keer vrijwilliger geweest bij hele gave evenementen en zou dit jaar eigenlijk de 18 al aantikken! Maar waarom is hij EventMaker geworden en wat zijn zijn mooiste herinneringen? Dat lees je hier! 

RSS
12345678910Last