EventMakers Nieuws

The Dutch Masters 2017

The Dutch Masters 2017

De golfbaan The Dutch in Spijk stond vorige week in het teken van de European Senior Tour ook wel The Dutch Masters. Van 6 t/m 8 oktober waren er zo’n 100 vrijwilligers actief om dit evenement tot een succes te maken. De condities waren in de eerste twee rondes uitdagend met regen en hevige wind. De vrijwilligers werden verwelkomd in het oude clubhuis waar de open haard en warme chocomel voor hun klaar stond. Zowel in de regen als in de zon liepen de Flight Recorders en Marshalls mee met de deelnemers over de 18 holes en legde ze zelfs zo’n 5 km af. Ook mogen we de chauffeurs niet vergeten die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat klaar stonden om de professionele golflegendes te vervoeren. 

WK Triathlon 2017

WK Triathlon 2017

Van 14 t/m 17 september hebben maar liefst 650 EventMakers geholpen bij de WK Triathlon in Rotterdam. Het was een koude en natte week, maar ondanks het weer, een zeer geslaagde week! 

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Om mensen te laten ervaren hoe het is om als vrijwilliger bij een sportevenement te helpen, zetten we graag vrijwilligers in the spotlight. We hopen hiermee een beeld te kunnen geven van vrijwilligerswerk en daarnaast ook mensen te enthousiasmeren met leuke ervaringen van andere. Deze keer is Donald Mollee aan het woord.

Uitleg aanmeldprocedure

Uitleg aanmeldprocedure

EventMakers bestaat inmiddels een half jaar en is al 750 EventMakers rijker. Een super mooi resultaat! We merken dat het voor een aantal EventMakers nog niet helemaal duidelijk is hoe ze zich moet aanmelden voor een evenement. Voor hen hebben we een stappenplan gemaakt. Deze kan je in dit artikel downloaden. Als het na het lezen van het stappenplan nog steeds niet wilt lukken, kan je uiteraard ook altijd met ons contact opnemen.

 

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Daar zijn we weer! Opnieuw twee mooie evenementen op de kalender van EventMakers en ditmaal beide in Amsterdam! Wil jij weer meewerken aan een topsportevenement in Amsterdam en help jij mee deze tot een succes te leiden?

RSS
First45678910111213