EventMakers

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

In deze moeilijke tijden door het Coronavirus willen wij de maatschappij een handje helpen! Door gebruik te maken van ons grote platform willen wij hulpbehoevende mensen en instanties in contact brengen met onze vrijwilligers. Wil jij weten welke organisaties jouw hulp goed kunnen gebruiken of ken jij een organisatie dat opzoek is naar vrijwilligers? Lees dan dit nieuwsitem voor meer informatie! 

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Van dinsdag 18 juni t/m zondag 23 juni heeft de WK 3x3 Basketball plaatsgevonden op het Museumplein in Amsterdam. In totaal kwamen verdeeld over zes dagen zo'n 150 EventMakers in actie. 

Terugblik: Mud Masters Weeze

Terugblik: Mud Masters Weeze

Op 11, 12, 18 en 19 mei 2019 heeft de Mud Masters Weeze plaatsgevonden op het terrein van Airport Weeze. Ja, EventMakers is voor het eerst internationaal gegaan en heeft daar haar Duits goed kunnen oefenen. In totaal hebben verdeeld over vier dagen ongeveer 400 vrijwilligers zich ingezet om duizenden deelnemers de dag van hun leven te bezorgen. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Van 12 t/m 14 april 2019 heeft de Swim Cup plaatsgevonden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. In totaal hebben 175 EventMakers zich ingezet om drie dagen zwemspektakel waar te maken. Met z'n allen hebben we drie dagen keihard gewerkt, veel gelachen, vele kilometers gelopen, weinig geslapen, en vooral heel erg genoten. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Na een succesvol Europees Kampioenschap 3x3 Basketball in 2017 worden deze zomer de Wereld Kampioenschappen 3x3 Basketball georganiseerd in Amsterdam. Ook voor dit evenement zal EventMakers het vrijwilligersmanagement gaan verzorgen.

RSS
123456